ewciaaa - komentarze

Witam! No fakt, mamy new year! :D Tak, tak, rok 2006 - mam nadzieje ze bedzie on dla wszystkich szczesliwym rokiem ;) A sylwester? To jest warte opowiedzenia :D
Impreza odbyła się w Zielniczkach, a konkretniej w Kasi haus'ie. Osoby znajdujące się na imprezie : Katarzyna :D, OwsiX, Padalec :P, Cechmann (złotowłosy :P), Hulaj i "Trzubek" :P heh! Wiekszosc czasu lezelismy na jakiej sofie, łóżku bądź fotelu - jeden na drugim i graliśmy we flirrrrta, od czasu do czasu zabawilismy sie w twistera ;) Jednym słowem Kasiu impreza - SUPER :) Mi sie podobało ;) (no oczywiście obowiazkowo była muza [wolnosc i swoboda, wez go do buzi itd :P]). Czy jakies straty? Pomijajac ketchup na mojej nodze i nie tylko na niej, gwałtu zbiorowego, spuszczajacego sie SpiderMana z łózka Kasi, Cukiernik stracił cnote :P hehe! No dobra, koncze :) Licze na liczne komenty! :D Pozdrawiam - Padalec :*

Imię:

Wyświetlaj emotikony w komentarzu

Lista emotikonów

Tak napisali inni:
06.01.2006 :: 14:57 :: ckr156.neoplus.adsl.tpnet.pl

kwiatek13

Ewciu, Ewciu, Ewciu... Widzę, że tobie też się Sylwester udał jak mi Po prostu impreza boska!!! U mnie towarzystwo, aż nazbyt rozrywkowe się zrobiło, zwłaszcza po północy Ale jakoś przeżyłam i głowa też już nie boli...hehehehe... U mnie nowa nota wraz z niewielką niespodzianką, mam nadzieje, że wpadniesz i skomentujesz!!! Pozdraviasy!! And happy new year!!!!
03.01.2006 :: 18:32 :: dcq25.neoplus.adsl.tpnet.pl

Kasia

A czemu ja nie wem nic o SpiderManie z mojego łóżka?! lol. Czekam na wytłumaczenie. Bardzo się ciesze, że ci się podobało :*
01.01.2006 :: 20:11 :: dej80.neoplus.adsl.tpnet.pl

cukiernik

Wczoraj bylo zajefajnie
Cnoty nie stracilem!Trzeba to powtórzyć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Talk.pl :: Wróć