06.01.2006 :: 20:15
Hej! :) Pisze, bo... chce ;) dzisiaj miała być dyskoteka, ale ze jest Trzech Króli, to ją przełożyli na 13 stycznia (!). Nie dość, że impreza w tak pechowy dzień, to jeszcze... a zreszta jesli chcecie wiedziec to spójrzcie na prawo (-> to ta :P) co będzie bo jest tam taki "odlicznik" :P hehe! A musze sie poskarżyc ze p. D*l*t* mnie zdyskryminowała ;) wszystkich spytała jaka jest ich szczesliwa liczba, tylko nie mnie :P (podobno oblicza sie ja tak: dodajemy dzien urodzin do miesiaca ur., ale jesli ktoras z cyfr jest 2-cyfrowa to te dwie cyfry tez osobno dodajemy, np. 12 września, to jest 1+2+9=12, 1+2=3 [liczba musi wyjsc od 1-9]). Mi wyszło ze bede gwiazda popu :D bede miala duzo cashu i duzo fanow i wogole :P a Katarzyna... Moze nie bede mowić - BUAHAHAHA! (chcesz to napisz Kasia w komencie :P) hehe! A, wczoraj była u mnie Natalia :) bylo... COOL :)
"I'm gonna live, I'm gonna survive, don't want the world to pass me by, I'm gonna dream, I ain't gonna die - thinking my life was just a lie, I wana be loved, I wanna be loved..."
Padalec =D