|
2025 | |||||||
Link :: 02.06.2005 :: 15:26 Link :: 06.06.2005 :: 19:01 Heyah!!! Byłam wczoraj na koncercie Perfectu :] oprócz tych znanych piosenek to nie było za fajnych. Oczywizna była piosenka dla Ewulek, Ewuń, Ewć, Ewek, Ew i Ewuniek :) a tam na środku jak zwykle był kocioł tzn. syskie te typy (przeważnie długie rude kłaki i czarne bluzki) skakały tam i sie przepychały itd... No i to tyle o koncercie :D W budzie nic takiego. Mamy po kilka ocen wypisanych. (W-F:5, Matma:4, Anglik:6 no i mi sie więcej nie przypomina :P) A juterko zostaje po lekcjach sprzątać klase (ci co mieli powyżej 2 uwag :P [ale ja NAPRAWDE nie powinnam jednej dostać! inne to już nie mówie ale ta jedna ?! szkoda gadać...])No ale są w końcu ludzie i ludziska... POZDRO 4: ~K&K~ ~Natalia~ ~Owsik/Ania~ ~AM~ ~Skarpeta :P~ ~Klercia :P~ ~i 4 piple którzy mi nie raz pomogli i moge na nich liczyć :] czyli m.in. ci na górze :) ~ Komentuj(7) Link :: 09.06.2005 :: 18:43 Hejcia syscy! W szkole nic takiego :] jak zwykle - nudyyyy. Dopiero niedawno do mnie doszło, że niedługo kończy sie rok szkolny. Może sie dziwicie, ale ja nie chce :( jednym z największych powodów jest to, że Natalia...chlip...nie będzie chodziła z nami...chlip...do 6 klasy :cry: idzie do Zaniemyśla do szkoly :( a drugim powodem jest to że nie będzie 6 klas. Moim zdaniem będzie jakoś pusto w szkole bez nich. Jakoś...tak dziwnie. Pewnie za rok będzie mi ich brakowało :) Nie wiem jeszcze jak to jest ale pewnie głupio być tą ostatnią klasą :) nikogo starszego i wogóle :P Komentuj(18) Link :: 11.06.2005 :: 15:29 Witajcie!!! Dzisiaj byłam na wieży kolegiaty(niezbyt tam chciałam iść) ale uszło. A teraz? Teraz mam ździebkiego doła... nie wiem co pisać... nie chce was zanudzać ani zasmucać... dodam więc kilka obrazkuff : Komentuj(11) Link :: 12.06.2005 :: 15:12 Siema! Teraz...mam jakieś optymistyczne nastawienie do życia :)Dzisiaj nic takiego sie nie działo. Jestem jakaś taka...szczęśliwa.. Naprawde nie wiem dlaczego :) Kasia, mam nadzieje że coś sensownego wymyślimy. Dla wszystkich, którzy czują się niepotrzebni : "Gdyby mała kropelka powiedziała : "nie jestem potrzebna" nie byłoby oceanu...". Moim ulubionym cytatem od dziś będzie : Uśmiech kosztuje mniej od elektryczności, a daje więcej światła ... :) WAŻNE ŻE POTRAFISZ WIDZIEĆ DOBRO, WAŻNE ŻE DOCENIASZ JEGO OGROM, TO TWORZY TWÓJ ŚWIATOPOGLĄD, TO MUSI WYJŚĆ, MUSI!!! PoZdRaWiAm: *KaSiĘ* *AM* *NaTaLiĘ* *AnIę* *SkArPeTe* *KlErCiE* *i oczywizna reszta :) * No i pare PiKcZeRsÓw : Komentuj(5) Link :: 15.06.2005 :: 09:54 Witam towarzycho! Już prawie wakacje a ja dzisiaj mam sprawdzian z angola! Średnia wysoka, ale mi sie nie podoba :P (nie że za niska!) układ cyfr mi sie nie podoba :P (ale prosze nie mówcie na mnie kujon jak wiecie jaką mam średnią! to nie tak! ja tak fuksem tylko :P) Aha, dzisiaj i jutro jeszcze zdaje z matmy :( ale w piątek już chyba będzie luzik i w ten ostatni tydzień! Nie wiem czy sie cieszyć czy płakać. Z jednej strony sie ciesze że rok szkolny sie kończy i nie będzie już sprawdzianów itd. (nauczyciele też se od nas odpoczną :P) ale z drugiej strony nie będzie żadnego ludka z 6 klasy! Jak już przedtem wspominałam będzie jakoś tak pusto na korytarzach i wogóle... dziwnie będzie :P bardzo mi będzie brakowało kilku (ciebie też *AM* :P ) osób :D... w sumie syskich! No po prostu głupio będzie! A co wy o tym myślicie? Ciekam na komenciki! POZDRAWIAM - EwCiA !!! PAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPA Komentuj(27) Link :: 18.06.2005 :: 15:53 Hej! Dzisiaj byliśmy na wycieczce rowerowej :) głupio było bo prawie cały czas jechaliśmy pod wiatr :( Szczegół że Ciastek miał 4 bułki, a kazda z szynką, sałatą, pomidorem i majonezem :| no ale doooooobra :wink: Pod koniec pojechaliśmy do Kasi do chaty, a tam w sumie było chyba najlepiej:P no i potem pojechaliśmy już do Środy :D Dopiero w chacie mi sie przypomniało że w plecaku mam Macieja bluze :lol: no i wsumie to sysko co sie dziś działo :) kończę ... POZDRAWIAM : *KaSiĘ* *Am* *NaTaLiĘ* *AnIę* *wszystkich co byli na rajdziku* *the best klasę 5a* *no i wogóle wszystkich, których lubię* POZDRAWIAM - EwCiA :D Komentuj(22) Link :: 21.06.2005 :: 17:53 Joł! Sory że tak długo nie pisałam szkoda też że nikt nie wchodzi na mojego bloga i nie komentuje prócz AM i KK (tylko nie liczne komenty są od kogoś innego). W szkole nic takiego... mielismy turniej w piłce nożnej (jutro walczymy o 3 miejsce, tzn. będziemy mieć 3 albo 4 miejsce). Dzisiaj jade do weterynarza ze Skarpetą (jakby ktoś jeszcze nie wiedział to jest mój kot) bo on nie chodzi na jednej łapce . Qrcze ja nie kce żeby 6 klasy odchodziły dlaciego muszą odejść?! A i tak potem wiara z mojej klasy idzie (większość) do rolibudy, a ja tam nie moge iść! Nawet jakbym chciała! I do wszystkich którzy mnie nie rozumieją - PROSZE ZROZUMCIE MNIE ŻE NIE MOGE! NAPRAWDE! Prosze, chociaz spróbujcie zrozumieć! POZDRAWIAM WSZYSTKICH! PAPAPA PS.- Sory ze w ta nota jest taka nieuporządkowana i wogóle. Komentuj(46) Link :: 23.06.2005 :: 16:07 Witka! I co, jak wam sie podoba mój nowy szablon? Mi sie bardzo bodoba =] Jeszcze go musze dopracować (z DUŻĄ pomocą AM), a jak już będzie gotowy to myśle że będzie SUPER! Dzięki AM że chcesz mi pomagać! Dzisiaj nie byłam w szkole bo mnie z rańca brzuch bolał No a jutro... koniec roku... nie chce sie powtarzać... POZDRO 4 ALL Komentuj(19) Link :: 24.06.2005 :: 17:40 NARESZCIE TE WAKACJEEE!!! Zakończenie zaczęło sie o 8 (CO MY NIE MAMY CO ROBIĆ!?) Na początku występki 6 klas (i nie tylko) tzn. był "Koncert życzeń" (ja ci wiem skąd ta nazwa? :/) śpiewali m.in. o wieży Babel hehehe - nie mylić z Boblem no a potem te syskie nagrody dyrka rozdawała no a potem świadectwa wrrreszcie! Dodam może tutaj przy okazji opis wyglądu Gwidona : tenisówki, spodnie (dresy) czarne z czerwonym pasem z jednej i z drugiej strony wzdłuż, biała koszula wetknięta w spodnie (do połowy) zapięta na ostatni guzik i pikna "grzywka" (zbierzność nazwisk jest przypadkowa jak i strój może być wymyślony ) Siedziałam oczywiście obok K&K! A teraz najbardziej tragiczna rzecz w tym zakończeniu roku ... NATALIA PRZENIOSŁA SIE DO INNEJ SZKOŁY... ... i nie będzie do 2 chodziła i będzie tak strasznie głupio... nie będe miała psiapsiułki w szkole i nie wiem komu będę to sysko mówiła co bym tak normalnie jej powiedziała do kogo będę miała takie zaufanie? co ja będę bez niej w szkole robiła? komu mam mówić "musze ci cos powiedzieć..." ? Z kim będę siedziała w ławce? z kim sie bede śmiała? Z KIM? Nie wiem jak ja to wytrzymam i jak to przyjaźń wytrzyma POZDRAWIAM : *NaTaLiĘ* *K&K* *AM* *AnIe* *i reszte którą chciałam pozdrowić ale o niej zapomniałam* Komentuj(16) Link :: 28.06.2005 :: 13:43 Hejcia syscy! Sory ze sie troche opuściłam... u mnie w sumie nic ciekawego sie naprawde nie dzieje żeby to opisywać... no ale skoro nalegacie no więc albo dzisiaj albo jutro MOŻE pojade do mojej kuzynki :] strasznie sie ciesze =] na wakacje jade nad morze do... coś koło Międzyzdrojów CHYBA hehe. Jade z rodzicami i z Grzechem. Sorry że ta notka taka krótka, ale naprawde nie wiem o czym pisać A teraz może jakiegoś gifka wam wtyknę? PROSZE! Komentuj(21)
talk.pl :: Twój Wirtualny Pamiętnik
|
|