|
2025 |
Link :: 03.07.2005 :: 20:09 Link :: 07.07.2005 :: 17:28 Elcio! Muszę was uświadomić, że dnia 1 sierpnia wyjeżdżam na wakacje (15 km od Międzyzdrojów-nad morzem) i niestety nie będe od wtedy przez 2 tygodnie pisała bloga no i rzecz jasna nie będę na gygy 7901080-jakby kto nie wiedział). Po tym wyjeżdzie może pojade do mojej kuzynki :] a na razie siedze w chacie... przed moim domciem teraz jest pole... ma tam stanąć dom. Nie wiem dokładnie kto tam będzie mieszkał, moźe któś fajny? Dobrze by było. Tu skad pisze tą note nie mam żadnej kumpeli czy kogoś. Nikogo. A więc dobrze by było dla mnie jakby ktoś fajny sie wprowadził ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (sory że dziś żadnego gifa nie wtykne) POZDRAWIAM-EwCiA :] Komentuj(11) Link :: 18.07.2005 :: 13:05 Hej! Nie pisałam bo byłam u Natalii na Zwoli ![]() ![]() ![]() No a u mnie? Chyba aktualnie nikogo nie kocham... tylko... w pewnym sensie nie chce żeby to do mnie doszło... ![]() Kto mnie kocha? (piszcie w komentach - chociaż lubi ![]() Pozdrawiam tych, którzy mi klikną komenty! Komentuj(6) Link :: 24.07.2005 :: 16:44 Witka! Chyba ogłosze troche dziwny konkurs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Komentuj(4) Link :: 26.07.2005 :: 12:08 A więc ogłaszam ten konkurs! Trzeba przetłumaczyć ten wytwór mojej wyobraźni :D : "I'm owner of the lonely heart. What should I do? I don't know... Maybe fall in love?" THE END! Przetłumaczony text prosze kierować pod adres ewula333@o2.pl wraz z gg i adresem bloga (adres nie musi być :]) UWAGA! E-maile bez gg nie będą brane pod uwagę! A teraz nagrody :D : I miejsce - 3 glitterowe (brokatowe) gify II miejsce - 2 glitterowe (brokatowe) gify III miejsce - 1 glitterowy (brokatowy) gif Prawidłową odpowiedź podam w następnej noci :] POZDRAWIAM!(KaSie itd...:)) ŻYCZE POWODZENIA!!! :) Komentuj(6) Link :: 30.07.2005 :: 21:59 KONKURS WAŻNY DO 1 września!!! PROSZE ZGŁASZAJCIE SIE!!! TEXT PROSZE NA GG LUB E-MAIL! ŻYCZE POWODZENIA I POZDRAWIAM!!! PS.- Dlaczego nikt sie nie zgłosił? :sad: Komentuj(3) |
|
talk.pl :: Twój Wirtualny Pamiętnik |