|
2025 |
Link :: 14.04.2005 :: 13:40 Link :: 16.04.2005 :: 09:04 Elcio! Dzisiaj idę do Kini poćwiczyć scenkę z Angola. (moja rola jest ździebko krótka) W poniedziałek mam ździebki sprawdzianik z matmy no i już w sumie nie wiem co mam pisać. Aha! Kasia! Wielkie dzięx za pomoc!!! Jesteś: (ale twoja pomoc Tercju$ek może sie zawsze przydać! ) Boośka 4: *Kasia* *Tercju$ek & Tercja* *Natalia* *Anka* *i syskich fajnych ziomalków ze Środy i nie tylko!!!* Komentuj(3) Link :: 19.04.2005 :: 08:46 Heyah!!! Wczoraj nie miałam czasu pisać bo powlokłam się najpiew do budy na 8.00 a po lekcjach przyszła ze mną do chaty Natalia! Było ziajedwabiście:lol: potem poszłyśmy do szkoły na zbiórke bo jechalismy do Kinepolis (ja sem jechałam na ZEBRE Z KLASĄ) ale jak dobiegłyśmy (bo było już dość późno i od pewnego momentu zaczeliśmy biec) już miał prawie autobus odjeżdżać !!! Już ostatnie nauczycielki wsiadały !!! Przed kinem pojechaliśmy do McDonalda. Tam wszyscy rzucili się na taka zjeżdżalnie!!! (potem wszyscy utknęli i sie nie mogli wydostać:wink: ) No i w skrócie powiem : przyjechaliśmy troszku po 20.00 . Potem jak przyjechałam do domu oglądnęłam MJM i poszłam robić lekcje. ONLY 4 KASIA Odpowiedź czeka na ciebie na gg (looknij do archiwum!!!) I już siem nie gniewam i mam nadzieje że ty na mnie teś nie:( PAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPA Komentuj(3) Link :: 21.04.2005 :: 14:15 Heyah!!! W sobote jedziemy na rajd rowerowy z klasą! Mam nadzieje że będzie SUUUUUPER!!! A dzisiaj zebranie dla rodziców ale chyba na mnie nic nie bęęęęęęęęędzie (przynajmniej taką mam nadzieje) BOOŚKA 4 : .....:::::KASIUNIA:::::..... .....:::::NATALIA:::::...... .....::::::ANIA:::::::...... .....:::::JAGŁODA:::::...... I FOR ALL KTÓRYCH ZNAM Komentuj(5) Link :: 22.04.2005 :: 17:11 Elo elo ziomki Dzisiaj dzień jak co dzień w sumie, czyli inaczej nic ciekawego... No chyba że se Jacek rozdarł bluze, Jagoda miała u mnie w szafce dzwonki, Natalii w szkole nie było no i ... nic i tak sie nie działo w szkole! Bo i tak to co napisałam w ciemno was nie interesuje a niczego ciekawszego se nie mogiem przypomnieć! No SORCIA że ta nota taki suchar ale żem cioś nie w humorku teraz Ale mam nadzieje że wy macie czaderskie humorki chociaż POZDRO DLA: - Kasiuni - Natalii - Ani - Rafixa przez X - Jagłody - mojego braciszka Gregorego - Groszka - i zajedwabistej wiary którą ZNAM Komentuj(2) Link :: 23.04.2005 :: 09:09 Siema ludziska Dzisiaj jest rajdzik jowejowy ale jedzie tylko 11 osób (ale powinno być dooobrze, bo pare zjadliwych osób pojedzie)A po zebraniu z jodzicami jak widać jestem żywa (jeszcze) więc nie było tak źle BOOŚKA 4 : ^LUDZISKA z DOLNEJ notki^ NARQA Komentuj(0) Link :: 23.04.2005 :: 14:52 No i po rajdzie!!! Można powiedzieć że było fajne. Byliśmy w Koszutach (chyba ) w jakimś tam dworku. Jednym słowem NIC CIEKAWEGO. Chyba najbardziej interesujące szczegóły z wycieczki : Kasia sie wywaliła 2x Jagłoda miała kakało (które ja ździebko skosztowałam) nie było Natalii ale był Damian który mi ciągle z tyłu nadawał . Aha Ania leżała na rowerze (cokolwiek to znaczy) i prawie by sie Hopem z mojego niezbyt śmiesznego żartu (Ania słyszała ode mnie lepsze texty i nie żygała ) Po rajdzie z Damianem poszliśmy na lodziki a potem każde z nas pojechało do chaty. No i właśnie niedawno (gdzieś 15 min temu) przyjechałam(a raczej dopełzłam) BOOŚKA 4: *Damian* *wiara z dolnej notki* *i for all którzy byli na rajdzie* *B*O*O*Ś*K*A* A I PLEASE DAWAJCIE QOMENCIQI,CIO ? plooosie... Komentuj(2) Link :: 24.04.2005 :: 11:39 Joł ziooooom Przed chwilunią wstaaałam. Kasia, to co zrobił ........ (ilość kropek jest oczywiście przypadkowa) jest co najmniej DZIWNE A mam do ciebie sprawe na gg. *P*I*L*N*E* (ze ździebka) BOOOOŻKA DLA TYCH CO ZAWSZE Komentuj(0) Link :: 24.04.2005 :: 18:35 Komentuj(2) Link :: 25.04.2005 :: 20:08 Siema !!! Jutro jedziemy do ... ... do WYTWÓRNI PAPIERU TOALETOWEGO ale w drugą strone idziemy do budy pieszo Jutro zdam relacje jak było!!! POZDRO DLA TYCH CO ZAFSZE Komentuj(1) Link :: 26.04.2005 :: 20:03 Elcio !!! A więc oto mini-relacja z "wycieczki" do ... WYTWÓRNI PAPIERU TOJLETOWEGO : - śmierdziało OKROPNIE (naszczęście Agata miała troszku próbki perfumiku i sie podzieliła, a raczej jej wszyscy to wyrwali i sie "zaciągali") - widzieliśmy jak sie jakieś tam błocko miesza i z tego niby jest papier (makulatura też tam była [między innymi nasza heh]) - na koniec dostaliśmy po rolce papieru tojletowego a nauczyciele po 8 ( a co im papieru brakuje?? heh [żarcik]) I KOOOOONIEC RELACJI A w szkole nas nie było na religii i polaku, ale byliśmy na matmie, muzyce i informie. Na muzyce Rafix rzucał moją gumką, aż w końcu wpadła do doniczki z kwiatkiem No i to tyle by było POZDRÓFFKI FOR: *Kasiunia* *Natalia* *Ania* *Jagłoda* *Rafix* *Gregorciu* *Skarpeta* *i 4 wszyscy którzy odwiedzają mojego bloga* PAPAPA Plosie żebyście pisali komenty pod notkami! Z góry wielkie dzięx!!! Komentuj(3) |
|
talk.pl :: Twój Wirtualny Pamiętnik |